AANPAK

ELEGANTE EENVOUD

In gebieden als Scandinavië, Duitsland en Frankrijk is het de gewoonste zaak van de wereld: een tweede huis midden in de natuur. De elegante eenvoud van een houten buitenwoning in een bos of aan het water. Altijd vanuit een simpele basis, maar met klasse en comfort gebouwd dat de bewoners thuis gewend zijn. bent. Dit ligt ook binnen handbereik van grondeigenaren in Nederland.

Timberlife levert concepten aan eigenaren van recreatieparken, campings en strandpaviljoens. Op maat gesneden concepten voor de duurzame, maar luxe uitbreiding of (her)-ontwikkeling van uw park of erf.

 

ARCHITECTUUR, INTERIEUR EN LANDSCHAP

Timberlife werkt nauw samen met landschapsarchitecten en groen ontwerpers voor een juiste afstemming met de omringende natuur en landschap. Timberlife neemt zo niet alleen het ontwerp van de vakantiehuizen voor haar rekening maar ontwerpt een integraal concept voor de beoogde recreatieve gemeenschap,  met alle centrale functies die horen bij het park.

VAN ARCHITECTUUR TOT INTERIEUR

Timberlife gaat niet zomaar met iedereen in zee maar doet goed onderzoek gedaan naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld of het aansluit bij het concept. Hierbij zoekt Timberlife naar unieke combinaties op unieke locaties.

Soms, zoals bij Landgoed Bergvliet – een van de ontwikkelde parken – kan je letterlijk alle kanten op, om te golfen, wandelen, mountainbiken, uitgaan en shoppen. Het park zelf is nog steeds kleinschalig, maar met álle luxe van een grootschalig park, hotelgericht met de waarden van een echt familiebedrijf en kwalitatief hoogstaand.

 

ENERGIEARM EN KLIMAATNEUTRAAL

Alle TimberLife buitenhuizen, strandhuizen en Tiny Homes kunnen worden uitgerust met een breed scala aan energie- en duurzaamheidsmaatregelen. Om naar wens de woningen zo energiearm en klimaatneutraal mogelijk te maken. Zelfs een ‘off-grid’ uitrusting behoort tot de mogelijkheden, zodat aanleg van water, energie en riolering niet in de buurt aanwezig hoeven te zijn.

 

SAMENWERKING MET ERVAREN RECREATIEMAKELAARS EN BEKENDE VERHUURORGANISATIES

Een goed product behoudt meer waarde als zij ook goed in de markt wordt gezet. Daarom werkt Timberlife alleen samen met ervaren recreatiemakelaars en bekende verhuurorganisaties die een bewezen staat van dienst hebben. Het serviceniveau kan alleen op die manier over langere tijd worden gewaarborgd en blijft de luxebeleving behouden.

 

ZIEN IS GELOVEN

Om alvast kennis te maken met uw toekomstige datsja in de natuur, bent u van harte welkom een afspraak te maken op Landgoed Bergvliet. Bezoek ook de modelwoning en zie met uw eigen ogen de kwaliteit van de Timberlife buitenleef ervaring. Enjoy the Timberlife!

BENIEUWD NAAR ACTUELE INFORMATIE OVER TIMBERLIFE?

BEKIJK DAN ONZE FACEBOOK