Strandpaviljoen en Strandhuizen Katwijk aan Zee

Timberlife is verantwoordelijk voor het concept van het strandpaviljoen en de strandhuizen van dit prachtige project in Katwijk aan Zee.

Het jaarrond paviljoen heeft een oppervlak van 600 m2 en een vast terras van 400 m2. Het is opgebouwd uit 3 volumen met een zadeldak. De nokrichtingen van de 3 daken lopen parallel aan elkaar. De houten kolommen en spanten zijn uitgevoerd in massief onbehandeld eiken. De gevels van horizontale witte verduurzaamde houten delen (Cape Cod) en witte hardhouten schuifpuien. De kopgevels zijn voorzien van grote houten puien en met in het hart met natuursteen beklede schoorstenen met een binnen en buitenhaard. Hardhouten funderingspalen, die boven het zand uitsteken, met grote Accoya glaspuien, zorgen voor een behaaglijke atmosfeer op de hardhouten terrassen.

De huizen zijn uitgevoerd in naturel wit en zijn uitgerust met 6 vaste slaapplaatsen, een woonkamer met open keuken, een badkamer met inloopdouche en apart toilet. Ze vormen samen met het paviljoen een prachtige plek om te genieten aan het strand.